lördag 13 oktober 2012

Pancakes and bacon

Det blev en väldigt sen brunch idag då vi, på grund av ombyggnationer av tuben, fick ta buss halva vägen till Shoreditch. och som grädden på moset fick vi även stå i kö i cirka en halvtimme innan vi fick komma in och äta på The Breakfast club. Det är ett väldigt populärt ställe, och det är inte konstigt med tanke på hur god mat de har och hur häftig atmosfären är på dessa restauranger. Vi var riktigt hungriga då vi satte oss ner, tillsammans med Lina och Ellinor, så vi beställde en maträtt, en smoothie och en kaffe. Det var välbehövligt! Jag åt för andra gången i rad avokadoröra med chili och bacon på mörkt rostat bröd och Lotta åt pancakes and bacon. 












Nu gör vi oss i ordning för utgång på "Underworld" i Camden, lyssnar till häftig musik och tar bilder till nästa blogginlägg. Ha en trevlig lördagskväll och stay tuned!


Translation:
We went to The Breakfast club to eat a late brunch with a couple of friends. Since it's a popular place we hade to que for half an hour before we could sit down and eat. So worth it! We are now getting ready for a night out in Camden. Have a great Saturday night!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar